Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.
Etusivu Muut vaatteet Ursuit Märket kuoritakki, Musta

Ursuit Märket kuoritakki, Musta
Uutuus!

Uudistettu aktiivisen urheilukalastajan kuoriasun takki
sis. alv 24%
  • Tuotekoodi
    ESSI_VAR_GEN_012805
  • Arvioitu toimitusaika
    Tuotetta ei varastossa, toimitusaika n. 1-4 viikkoa. Tiedustelut tarvittaessa info@ursuit.com
  • Valmistaja
    Ursuit
Tulosta Tulosta PDF

Tuotekuvaus

Kuoriasu joka on nimetty legendaarisen Ahvenanmerellä sijaitsevan majakan mukaan.

Ursuit Märket päivittyi kevätkaudelle 2020 uudella materiaalilla ja väreillä. Materiaalina toimii Ursuit 4-Tex, josta on hyviä käyttökokemuksia esim. Ursuit Easy ja Gemino Operative kuivapukumalleissa. Housut ovat mustat, takki on saatavilla sekä punaisena että mustana.

Käyttömukavuus sekä liikkuvuus on otettu huomioon puvun suunnittelussa, asu tarjoaa parhaan mahdollisen mukavuuden ja suojan kelissä kuin kelissä. Takkiosan huppu on tilava sekä monipuolisesti säädettävissä. Rintataskut on varustettu roiskevedenpitävillä ketjuilla, taskut ovat tilavat ja helposti käytettävissä. Takki on varustettu kahdella D- lenkillä, niskassa ja toinen vyötäröllä. Niskassa oleva D-lenkki soveltuu haavinpitimelle ja vyötärön D- lenkkiin on mahdollista kiinnittää tarvikkeita tai vaikka veneen tappokytkin. Takkiosan sisätasku on vetoketjulla toimiva ja soveltuu käytettäväksi esimerkiksi älypuhelimen säilytykseen. Hihansuut ovat kiristettävissä.

Housuissa on polvi- ja takamusvahvikkeet. Housujen olkaimet ovat helposti säädettävissä ja tarvittaessa irrotettavissa housuista. Housujen sivutaskut ovat varustettu roisketiiviillä vetoketjuilla. Reisitaskut ovat helposti käytettävissä ja läppä sulkeutuu automaattisesti. Lahkeissa on kiristimet jotka pysyvät jalkineen varren päällä. Housujen vyötäröä on korotettu takaosasta, antaen parempaa suojaa ristiselälle. Vyötäröllä oleva fleece lisää käyttömukavuutta.

Koko-opas löytyy täältä.