Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.

Sukelluskoulutus


Tarjoamme sukelluskursseja PADI koulutusorganisaation mukaisesti aina ammattilaiskursseihin asti!

Sukellus on mielenkiintoinen tapa tutustua vedenalaiseen maailmaan sekä meillä Suomessa että ulkomaisissa sukelluskohteissa. Parhaimmillaan se on hieno tapa rentoutua, poissa pinnanpäällisestä arjesta, hiljaisuudessa hyvän sukellusparin kanssa. Sukeltaminen on kuitenkin harrastus, jonka aloittaminen turvallisesti edellyttää asianmukaisen sukelluskurssin läpäisemisen.

Sukelluskoulutuksellamme Turussa on pitkät perinteet: Ursuit Oy:ssä on koulutettu asiakkaita sukeltamaan jo yli 35 vuoden ajan. Tavoitteemme on aina ollut uusi osaava sukeltaja, joka kykenee aloittamaan harrastuksensa turvallisesti. Tärkeää on myös ollut, että opetuksen tuloksena kurssilaisemme ulkomaiden sukelluskeskuksissa kykenevät toimimaan asiantuntevasti.

Tervetuloa sukeltamaan!


Mikä on PADI?

PADI (Professional Association of Diving Instructors) on maailman suurin virkistyssukellus, sekä sukelluskoulutusjärjestelmä, joka määrittelee kurssisisällöt ja standardit sukellusopetukselle, sekä sukelluskouluttajien koulutukselle. PADI vastaa myös kaikkien opetusmateriaalien valmistamisesta koulutusohjelmiinsa. Suurin osa maailman sukeltajista on PADI järjestelmän kortittamia sukeltajia. Tästä syystä PADI sukeltajat tunnistetaan kaikkialla maailmassa!

PADI koulutusjärjestelmä tarjoaa kursseja vasta-alkajasta erikoiskursseihin, sekä aina kouluttajatasolle asti.

www.padi.com


Koulutus

PADIn koulutus koostuu pääosin kolmesta osuudesta: teoria, allas ja avovesiharjoitukset. Kurssin aikana tulee harjoitteista paljon toistoja ja asiat edetään step-by-step tyylisesti vaiheittain edeten. Kouluttaja demonstroi kaikki taidot tarpeen tullen useampaan kertaan, jotta oppilas varmasti havainnollistaa taidon. Aikaisempaa vesiurheilupohjaa ei tarvita. Rohkeasti vain mukaan!


Ursuit – sukelluskurssien aikataulu

Syksy 2022

Oletko kiinnostunut sukeltamisesta ja kyse on vain sukelluskurssin suorittamisesta?

Ur-Suk on aloittanut sukelluskurssien järjestämisen vuonna 1968.

Tänään Ursuit Oy jatkaa tätä perinnettä takanaan noin 300 sukelluskurssia ja lähes 3000 kortitettua sukeltajaa.

Kevät 2022 tuo kuvaan pienoisia ongelmia. Perinteisesti käyttämämme uimahalli, Turun Uimahalli, Rehtorinpellonkadulla meni remonttiin heti vuoden vaihteen jälkeen. Turussa ei tänään ole helppoa löytää tilaa millekään uimahalliaktiviteetille. Hallivuorot ovat enemmän kuin vain kiven alla, mutta näistäkin ollaan selvitty!

Kurssiohjelma Syksy2022

Kurssi 8/22 *KURSSI TÄYNNÄ*

Kurssi-info 2.8.2022 klo. 18

Kurssin teoria, allas ja avovesipäivät sovitaan infossa oppilaiden kanssa. Kurssi tarkoitus saattaa maaliin Elokuun aikana.


Kurssi 9/22 *KURSSI TÄYNNÄ*

Kurssi-info 6.9.2022 klo. 18

Kurssin teoria, allas ja avovesipäivät sovitaan infossa oppilaiden kanssa. Kurssi tarkoitus saattaa maaliin Syyskuun aikana.


Kurssi 10/22

Kurssi-info 4.10.2022 klo. 18

Kurssin teoria, allas ja avovesipäivät sovitaan infossa oppilaiden kanssa. Kurssi tarkoitus saattaa maaliin Lokakuun aikana.


Kurssi 11/22

Kurssi-info 1.11.2022 klo. 18

Kurssin teoria, allas ja avovesipäivät sovitaan infossa oppilaiden kanssa. Kurssi tarkoitus saattaa maaliin Marraskuun aikana (jäävaraus).


Kurssi 12/22

Kurssi-info 8.12.2022 klo. 18

Kurssin teoria, allas ja avovesipäivät sovitaan infossa oppilaiden kanssa. Kurssi tarkoitus saattaa maaliin keväällä 2023 jäiden lähdön jälkeen.


Sukelluskurssimme alkaa infotilaisuudella klo. 18:00 osoitteessa Ursuit Oy, Teijonkatu 3, 20750, Turku.

Altaat ja teoriat sovitaan kurssin infossa oppilaiden menojen mukaan.


Ennen avovesisukelluksia jokainen kurssi käy Veikkolan Sukellus Areenassa. Siellä sukelletaan yhden päivän aikana kaksi sukellusta, jälkimmäinen avovesivarustuksessa. Maksimi sukellussyvyys on altaassa kirkkaassa vedessä kahdeksan metriä.


Sukelluskurssien info ja luennot pidetään Ursuit Oy:n tiloissa Teijonkatu 3, Turku. Kokoontuminen Ursuit Oy liikkeen edessä. Tarkemmat korona-ohjeet infotilaisuudessa.


Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Ursuit Oy, +358 20 779 8850
Severi Rouvali, +358 40 835 2893 tai severi.rouvali(at)ursuit.com

Lisätietoa kursseista (hinnat yms.)


CMAS


CMAS – asioissa ota yhteyttä:

Jouko Moisala:
+358 40 550 10 64
jouko.moisala@dnainternet.net