Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.
Etusivu Ajankohtaista Avoin työpaikka, työnjohtaja

Avoin työpaikka, työnjohtaja

Haemme vahvistusta kuivapukuammattilaistemme joukkoon

Ursuit Oy valmistaa kuivapukuja sekä sukellus- että pelastuskäyttöön. Yli 50-vuotisen historiamme ajan olemme olleet asiakkaidemme luottokumppani korkealaatuisissa kuivapuvuissa, jotka on tehty suojaamaan ihmisiä vaativissa olosuhteista. Nykyisin Ursuit on osa belgialaista SIOEN-konsernia. Vuotuinen liikevaihtomme Suomessa on yli 10 miljoonaa euroa. Modernit toimitilamme sijaitsevat Turun Lausteella, jossa työskentelee jo lähes 80 tulevaa työkaveriasi.

Nyt etsimme kuivapukutuotantoomme Turkuun vakituiseen työsuhteeseen

KAHTA TYÖNJOHTAJAA

Vastuullasi on koko tuotantoprosessin päivittäinen johtaminen määrä-, aika- ja laatutavoitteiden mukaisesti. Johdat työtä lattiatasolla ja vastaat tehtyjen päätösten jalkauttamisesta arkipäivän tekemiseen. Yhdessä työnjohtajaparisi kanssa toimit tärkeänä linkkinä tuotannon, myynnin ja yrityksen johdon välillä.

Toimit joustavasti erilaisten ihmisten kanssa ja yhdessä tekeminen on sinulle luontevaa. Innostut työstäsi ja innostat myös muut ratkaisemaan ongelmia, kehittämään työtä ja toimimaan yhdessä hyvässä hengessä. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja tarvittaessa tulet toimeen myös englannin kielellä. Työnjohtajana hoidat myös henkilöstöasioita sekä osallistut muutosten hallintaan ja laatuasioiden kehittämiseen. Tarpeen vaatiessa olet valmis myös tuotannolliseen työhön. Työ on kaksivuorotyötä.

Menestyäksesi työnjohtajana sinulla tulisi olla ennen kaikkea kykyä ja halua johtaa ihmisiä, erinomaiset vuorovaikutustaidot ja myös halua kehittyä esimiehenä. Olet ongelmanratkaisija, joka tarttuu ripeästi toimeen ja kehittää tiimin työtä systemaattisesti LEAN-hengessä. Arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta tuotantoympäristöstä, tekstiilialan ymmärtämystä sekä kokemusta tuotannonohjausjärjestelmistä. Käytössämme on Sonet-toiminnanohjausjärjestelmä.

Tehtävä on kaikessa laaja-alaisuudessaan mielekkään haastava ja moniulotteinen. Tämän vuoksi hakijalla on oltava riittävästi paineensietokykyä, joustavuutta ja rohkeutta tarttua asioihin varmalla otteella. Tehtävässä pärjäämiseen tarvitaan myös kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä ja priorisoida tehtäviä muuttuvissa olosuhteissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten tuotteiden parissa sekä monipuolisen esimiestehtävän, jossa pääset kehittämään työskentelytapoja, kehittämään toimintaamme ja saamaan näkyviä tuloksia.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@ursuit.com otsikolla "työnjohtaja". Tehtävän palkkaukseen vaikuttavat työkokemuksesi ja osaamisesi, joten kerrothan palkkatoiveen hakemuksessasi. Tiedustelut tehtävää koskien pyydämme osoittamaan Olli Seppälälle sähköpostitse osoitteeseen olli.seppala@ursuit.com. Hakuaika tehtävään 17.2.2019 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Julkaistu 7.2.2019 klo 13:21