Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.

Lisätietoa kursseista

Hinta

490€ (sis. kurssimateriaalit, sekä luokitusmaksun)

Kortitus

Kurssin suoritettuasi sinut luokitetaan PADI sukeltajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle tulee lähes kaikkialla maailmassa tunnettu kortti, jonka kaikki sukellusalan toimijat tunnistavat. Kortti toimii todisteena sukellustaidoistasi ja tämän avulla pääset sukellusretkille taikka vuokraamaan varusteita.

Ikä ja terveys

Monella on käsitys, että sukeltaessa sinun tulisi olla kovassa kunnossa! Nykyään sukeltamisharrastuksen aloittamiseen riittää, että olet perus terve. Kurssimateriaalien jaossa vastataan RSTC (Recretional scuba diving council) laatimaan terveysselvitykseen. Jos joitain selvityksessä kysyttyjä oireita/sairauksia on ilmennyt, niin vaaditaan lääkärin hyväksyntä sukelluskelpoisuudesta. Älä kuitenkaan huoli! Nykyään on todella vähän tekijöitä, jotka estäisivät sukeltamisen. Lääkärin tarkastus vaaditaan vain, jotta saadaan varmuus, että tilanne on hallinnassa.

Kurssien alaikäraja on 10 vuotta. 10 – 14 vuotias voi suorittaa Junior Open Water Diver kortin, joka mahdollistaa PADI ammattilaisen kanssa valvotun sukelluksen max. 12 m syvyyteen. Junior Open Water Diver on helppo päivittää myöhemmin iän karttuessa Open Water Diveriksi. Yläikärajaa ei sukelluksessa ole. Vanhempana ainoastaan terveys saattaa olla rajoittava tekijä, mutta tälläkin hetkellä suomessa sukeltaa vielä yli 70 vuotiaita sukeltajia kourallinen.

Jatka koulutustasi

PADI antaa laajan kurssitarjonnan saatavillesi. Peruskurssin (OWD) jälkeen voit jatkaa esimerkiksi jatkokurssille (AOWD) tai oppimaan rikastetun ilman (NITROX) hyödyistä. Mahdollisuutesi sukelluksen parissa voivat jatkua jopa ammattilaistasolle asti, kysy lisää kouluttajaltasi. Sukeltaminen on helppoa ja hauskaa!