Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.
Etusivu Ajankohtaista Petter Rönnlöf Ursuit Oy:n toimitusjohtajaksi

Petter Rönnlöf Ursuit Oy:n toimitusjohtajaksi

Petter Rönnlöf Ursuit Oy:n toimitusjohtajaksi

Belgialaisen Sioen Industries konsernin hallitus on nimittänyt Petter Rönnlöfin (s.1969) DI, MBA Ursuit Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.9.2020 alkaen.

Petter Rönnlöf saapuu Ursuitille Owens Corningin myyntijohtajan tehtävästä, jossa hän toimi vuodesta 2015 alkaen. Hänen aiempaan työkokemukseensa kuuluu mm. useat myynnin- ja tuotannon johtotehtävät sekä Suomessa että ulkomailla.

"Olen erittäin mielissäni saadessani toivottaa Petterin tervetulleeksi Ursuitin toimitusjohtajan tehtävään. Olen varma että hän on oikea henkilö johtamaan yrityksen kasvua seuraavalle tasolle.", kertoo Sioen Apparelin toimitusjohtaja Bart Vervaecke.

Petter Rönnlöf kommentoi: "Ursuitin brändi on hyvin tunnettu korkealaatuisista tekstiileistään sekä kuluttaja- että ammattilaiskäyttäjien keskuudessa. Odotan innolla että pääsen tutustumaan uusiin kolleegoihin, sekä käyttäjiin brändin takana. Yrityksen tulevaisuuden osalta näen vahvaa kasvupotentiaalia laajenevilla markkinoilla innovaation ja operatiivisen edelläkävijyyden kautta."

Haluamme kiittää Jarkko Saastamoista kaikesta menestyksekkäästä työstä jota hän on lähivuosina yrityksen kasvun eteen tehnyt.


Lisätiedot:


Petter Rönnlöf

Toimitusjohtaja, Ursuit Oy

+358408354602

petter.ronnlof@ursuit.com

www.ursuit.com


Bart Vervaecke

CEO, Sioen Apparel

+32475852103

bart.vervaecke@sioen.com

www.sioen.com


Virallinen tiedote ladattavissa tästä

Julkaistu 31.8.2020 klo 16:31