Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.
Etusivu Ajankohtaista Mikko Häikiö nimitetty Ursuit Oy:n toimitusjohtajaksi

Mikko Häikiö nimitetty Ursuit Oy:n toimitusjohtajaksi

Sioen Industries on nimittänyt Mikko Häikiön (KTM, YTM) Ursuit Oy:n toimitusjohtajaksi 15.9.2022 alkaen.

Mikko siirtyy Ursuit Oy:lle Nammo Lapualta, jossa hän työskenteli Vice President -nimikkeellä vuodesta 2018 lähtien. Ennen Nammo Lapuaa hän on työskennellyt useissa suomalaisissa pörssilistatuissa yhtiöissä myynnin, markkinoinnin, brändijohtamisen, tuotteiden jakelun, taloushallinnon ja yleisjohdon tehtävissä.

"Toivotan Mikon lämpimästi tervetulleeksi Ursuit Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Olen vakuuttunut, että hänen kansainvälinen kokemuksensa outdoor- ja puolustusvälineteollisuudesta auttaa johtamaan yritystä tulevaisuuden kasvustrategian mukaisesti", - Bart Vervaecke, toimitusjohtaja, Sioen Apparel.

Mikko - “Ursuit-brändi on sekä ammattilaisten että kuluttajien keskuudessa erittäin hyvin tunnettu, alansa edelläkävijä. Odotan innolla uusien kollegoiden, sekä myös Ursuit-brändiin luottavien kotimaisten ja ulkomaisten yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden tapaamista. Näen suuria mahdollisuuksia yhtiön ja brändin kehittämiseksi kasvamalla nykyisillä markkina-alueillamme ja kehittämällä uusia. Toiminnan tehokkuus, uudet tuoteinnovaatiot ja sitoutuneet ihmiset ovat kulmakiviä kasvullemme."

Kiitämme Petter Rönnlöfiä hänen arvokkaasta työstään yhtiön eteen viime vuosien aikana.


Lisätiedot:

Mikko Häikiö

Toimitusjohtaja, Ursuit Oy

+358405204414

Mikko.Haikio@ursuit.com

www.ursuit.com


Bart Vervaecke

CEO, Sioen Apparel

+32475852103

bart.vervaecke@sioen.com

www.sioen.com

Julkaistu 27.10.2022 klo 0:00