Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.
Etusivu Ajankohtaista Kuivapukujen tekijöitä tarvitaan toiminnan kasvaessa!

Kuivapukujen tekijöitä tarvitaan toiminnan kasvaessa!


Tuotantomme kasvaa voimakkaasti, ja tarvitsemme motivoituneita työntekijöitä kuivapukujen valmistukseen.

Työtehtäviin kuuluvat sukellus- ja pelastuskuivapukujen valmistuksen eri vaiheet, muun muassa pukujen saumojen liimaus ja teippaus, sekä erilaisten puvun komponenttien kiinnitystehtävät. Tarvitsemme myös ammattitaitoisia ompelijoita. Työvaiheita suoritetaan sekä käsin että koneellisesti. Työtä meillä tehdään arkisin, aamu- ja iltavuorossa.

Luonteeltasi olet reipas ja työhön tarttuva käsityöläinen. Tarjolla olevat tehtävät vaativat sinulta sorminäppäryyttä ja huolellisuutta. Osaat kiireenkin keskellä noudattaa työohjeita tarkasti ja täsmällisesti. Aiempi työkokemus tuotannon kokoonpanotyöstä, teollisuusompelusta tai muusta tarkkuutta vaativasta työstä katsotaan eduksesi. Kokemusta enemmän ratkaisee kuitenkin asenteesi. Olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja viihdyt nopeatempoisessakin työssä. Osaat kantaa vastuun työsi laadusta ja työskennellä itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@ursuit.com, niin olemme sinuun yhteydessä. Tervetuloa joukkoomme tekemään maailman parhaita kuivapukuja!


Julkaistu 28.2.2019 klo 11:27