Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.

Ursuit® kuivapukujen komponentit

Ketjut

Tarjoamme kuivapukuihimme kaksi eri vesitiivistä vetoketjuvaihtoehtoa: muovihampaisen Aquaseal-ketjun ja metallihampaisen BDM-ketjun. Molempien ketjujen valmistajana toimii maailman suurin ketjuvalmistaja YKK. Raskaaseen työkäyttöön ja etenkin takaketjullisiin pukuihin suosittelemme jäykempää metalliketjua ja kevyempään harrastekäyttöön joustavampaa muoviketjua.

Huput

Ursuit- huput on valmistettu laadukkaasta 5 mm neopreenista. Sukelluspuvuille on vaihtoehtona irto- tai kiinteä huppu. Kiinteä huppu on lämpimämpi ja irtohuppu miellyttävämpi käyttää. Tilauksesta on saatavilla myös huppuja eri vahvuisesta neopreenista, vetoketjullisia huppuja yms.

Jalkineet

Tarjoamme sukelluspukuihimme kolme eri jalkinevaihtoehtoa. Pehmeät, osittain lateksikumilla päällystetyt 4 mm neopreenijalkineet ovat lämpimät ja vähentävät lisäeristyksen tarvetta. Kantapäässä oleva uloke pitää räpylän turvallisesti paikoillaan. Kevyt ja joustava krossattu neopreenisukka on valmistettu 4 mm puristetusta neopreenista ja niitä käytetään yhdessä erillisten jalkineiden kanssa (esim. Tactical Trek Boots). Kävelypohjalla varustettu Tech Dry- jalkine on edellisten välimalli, ne ovat hyvin joustavat, mutta kävely on silti mahdollista ilman erillisiä jalkineita.

Mansetit

Kaula- ja rannemanseteille on kolme eri materiaalivaihtoehtoa: lateksi, neopreeni ja silikoni. Lateksi on materiaalina helppo liimata ja käyttää, mutta se on kylmä ja vaatii lämmittävän neopreenisen lämpökauluksen. Voit valita omien mieltymyksiesi mukaan lateksimansetiksi palje (vakio) tai kartio –mallin. Kartio –malli pitää aina leikata itselleen sopivaksi. Lateksikaulamansetista on vielä erikseen saatavilla allergisoimaton versio ja hihamansetista kestävämpi HD (high density) –versio.

Neopreenimansetti on lämpimin vaihtoehto, mutta sen kestävyys ei ole yhtä hyvä kuin lateksin tai silikonin. Neopreenikaulamanseteista on kaksi eri korkeusvaihtoehtoa, suosittelemme pitkää versiota sukelluskäyttöön ja matalampaa versiota esim. pintapelastuskäyttöön.

Silikoni on materiaaleista miellyttävin, eikä se aiheuta allergiaa. Silikonia ei voi liimata suoraan pukuun, joten sitä käytetään yhdessä mansettirenkaan kanssa.

Voit tilata pukuusi kiinnitettäväksi kaikkia SiTech:n valmistamia mansettirengas -ratkaisuja: Quick neck, QCS oval, Quick Cuff ja Antares.

Venttiilit

Käytämme puvuissamme sekä SiTech:n että Apeks:n valmistamia laadukkaita venttiilejä. Voit valita mallin ja venttiilin nipan käyttötarkoituksesi ja mieltymystesi mukaan.

Muut

Valmistuksen aikana pukuun voidaan tilauksesi mukaan kiinnittää myös sepalusketju (muovi tai metalli) tai pissaventtiili (Agir tai SiTech).