Ole hyvä ja salli JavaScriptin suorittaminen selaimessasi, jotta voit käyttää palvelua.
Etusivu Ajankohtaista HAEMME KUIVAPUKUTUOTANTOOMME LEIKKAAJAA, TEOLLISUUSOMPELIJAA JA TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

HAEMME KUIVAPUKUTUOTANTOOMME LEIKKAAJAA, TEOLLISUUSOMPELIJAA JA TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Laadukas Ursuitin kuivapuku syntyy käsityönä osaavien tuotantotiimiemme toimesta Turun Lausteella, jossa työskentelee 80 alan ammattilaista. Haemme joukkoomme nyt lisävahvistusta:

LEIKKAAJA

  • vastaa sukellus- ja pelastuskuivapukujen valmistuksen ensimmäisistä vaiheista: kaavojen asettelu, leikkuu automaattileikkurilla ja merkkaaminen. Aiempi työkokemus automaattileikkurin käytöstä sekä teollisuusompelusta on eduksi. Pärjätäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla hyvät atk-taidot; meillä on käytössä mm. Gerberin ohjelmia.

TEOLLISUUSOMPELIJA

  • vastaa sukellus- ja pelastuskuivapukujen ompelun eri vaiheista. Työ ei ole vaiheompelua, vaan ompelijamme ompelee koko tuotteen valmiiksi asti. Eduksi on ompelijan koulutus ja/tai aiempi työkokemus teollisuusompelusta.

Odotamme, että olet luonteeltasi reipas ja työhön tarttuva käsityöläinen. Osaat hahmottaa hyvin kokonaisuuksia, jolloin sinulla on myös hyvät valmiudet omaksua moninaisten tuotteidemme kirjo. Olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja viihdyt nopeatempoisessa työssä. Osaat kiireenkin keskellä noudattaa työohjeita tarkasti ja täsmällisesti. Kokemusta enemmän ratkaisee asenteesi: et arastele erilaisia työvaiheita tai koneita etkä epäröi kysyä neuvoa ongelmatilanteissa. Osaat kantaa vastuun työsi laadusta ja olla ylpeä siitä, mitä teet.

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

  • Tehtäviin kuuluvat kuivapukujen valmistuksen eri vaiheet, kuten puvun saumojen liimaus ja teippaus, erilaisten komponenttien kiinnitys pukuihin sekä testaus. Työvaiheita suoritetaan sekä käsin että koneellisesti. Voit olla etsimämme henkilö, jos olet kätevä ja näppärä käsistäsi ja haluat nähdä konkreettisesti laadukkaan työsi tulokset. Työhön perehtymistä helpottaa, jos sinulla on aiempaa kokemusta tuotannon kokoonpanotyöstä ja/tai esim. harrastusten kautta saatua osaamista tarkkuutta vaativista työvaiheista. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tuotantomme työskentelee ma-pe aamu- ja iltavuorossa. Työohjeiden ja opastuksen ymmärtämiseksi kaikissa tehtävissä on edellytyksenä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Palkkauksemme on Tekstiili- ja muotialan TES:n mukainen. Lisäksi meillä on mahdollisuus tulokseen perustuvaan tuotantobonukseen.

Panostamme työolosuhteisiin, ergonomiaan ja turvallisuuteen. Hyvinvointia edistämään tarjoamme mm. laajennetun työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuurietuja ePassin muodossa ja monia muita henkilöstöetuja. Tervetuloa joukkoomme tekemään maailman parhaita kuivapukuja!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@ursuit.com otsikolla "Leikkaaja", "Ompelija", "Tuotantotyöntekijä". Samassa osoitteessa vastaamme kysymyksiisi. Hakuaika päättyy 9.5.2021, mutta aloitamme haastattelut heti, kun sopivia ehdokkaita ilmaantuu. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Ilmoita hakemuksessasi, onko sinulla mahdollisuus etähaastatteluun Teamsilla/Zoomilla.

Julkaistu 9.4.2021 klo 15:00